SDtM informatiebijeenkomst voor ontwerpers

10-01-2018 | 15:00 - 17:00 | Locatie: Klokgebouw 126

Voor ontwerpers die deze kans niet willen laten liggen! Op 1 februari 2018 starten we met een nieuwe cyclus Smart Design to Market. Ben jij afgestudeerd ontwerper (minimaal bachelor HBO-WO) en misschien geïnteresseerd om aan deze accelerator deel te nemen? Op 10 januari organiseren we een informatiebijeenkomst in het Klokgebouw.

Wil je je afstudeerwerk doorontwikkelen in een product Startup, een ontwerpbaan vinden of je designstudio versterken? Dan is Smart Design to Market zeker iets voor jou. Goed om te weten... talentontwikkeling is het doel van SDtM, dus de lat ligt hoog! Door sponsoring zijn er scholarships beschikbaar waarmee 25 afgestudeerde designers kunnen worden toegelaten.

Smart Design to Market is een professionaliserings-, en netwerktraject aangeboden door de provincie Noord-Brabant en bedrijven in de Brainport regio onder aanvoering van ASML. Het bestaat dus uit een groot netwerk van bedrijven waarmee jij in verbinding wordt gebracht voor prototyping, werkervaring en business advies.

Wil je meer weten? Meld je nu aan voor deze informatiebijeenkomst.

Terug naar vorige pagina